Baena – Otte, ponturi tenis Roland Garros, 24-05-2022 

Home » Baena – Otte, ponturi tenis Roland Garros, 24-05-2022 

Continuăm seria pronosticurilor de la Roland Garros cu meciul dintre ibericul Roberto Carballes Baena și germanul Oscar Otte, din cadrul turului întâi a competiției din capitala Franței. Partida este a treia a zilei programată pe Arena cu numărul 10 și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Baena – Otte, dar pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Baena – Otte

Roberto Carballes Baena: Formă sportiv 

Roberto Carballes Baena e un iberic în vârstă de 28 de ani, clasat pe locul 89 ATP. Iar spaniolul e un jucător bun pe suprafața roșie, dar e inconstant. Baena vine la Roland Garros după un succes în cadrul unui turneu challenger, la Tunis, competiție la care a cedat doar un singur set! 

În sezonul de zgură, din această primăvară, ibericul nu a jucat chiar, chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune. Au fost eșecuri la limită suferite de către Roberto, în fața unor jucători experimentați pe zgură. Spaniolul nu a evoluat la ultimele două turnee masters, Madrid și Roma. 

În acest sezon, Baena are 4 eșecuri și 11 victorii în cadrul circuitului ATP. Pe zgură însă, chiar dacă rezultatele nu au fost mereu bune, spaniolul rămâne un adversar incomod. Chiar și pentru jucătorii bine clasați. Și cu atât mai mult într-o partidă 3/5. 

Debutul din acest an de la Roland Garros nu va fi deloc simplu. Din contră chiar. Ibericul va da peste un jucător ce a evoluat bine în ultima perioadă. Însă așa cum ziceam, pe suprafața roșie, Baena e capabil de evoluții foarte bune! 

Oscar Otte: Formă sportiv 

Oscar Otte a evoluat mult acest start de sezon. Germanul, care se evidenția doar prin serviciul său, și-a îmbunătățit jocul. În vârstă de 28 de ani, Otte a ajuns aproape de top 50, fiind pe locul 59 în acest moment. 

Neamțul a evoluat bine și în perioada de hard, dar și în sezonul de zgură. Iar evoluțiile sale solide pe suprafața roșie sunt cu atât mai surprinzător, întrucât neamțul nu s-a remarcat în trecut pe această suprafață. 

În această primăvară, Otte are semifinală la Munchen, dar și sferturi de finală la Belgrad. De fiecare dată, neamțul a cedat în fața unor jucători mai bine cotați sau aflați în mare formă, Fognini, respectiv Rune. Pe lângă serviciul extrem de puternic, germanul și-a reglat și loviturile de forehand sau rever cu două mâini. 

Debutul la ediția din acest an pe zgura pariziană pare să fie la îndemână. Dar partida este departe de a fi una simplă. Baena se poate dovedi un adversar complicat, mai ales în condițiile de la Paris. Cred că germanul poate ieși învingător, dar va avea de muncă. 

Meciuri directe Baena – Otte

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, acum 5 ani, ambele meciuri fiind pe suprafața roșie. Fiecăruia i-a revenit câte o victorie! 

Ponturi pariuri Baena – Otte

P3,5 (în meci vor fi cel puțin patru seturi) cota 1,50 Superbet

Cred că partida va fi una mai mult decât echilibrată. Chiar dacă neamțul pleacă cu prima șansă, Baena nu va ceda deloc ușor. Neamțul a fost în formă în această primăvară, dar și spaniolul a jucat bine săptămâna trecută. Mizez pe un meci disputat și decis în cel puțin patru seturi. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 33,5 cota 1,53 Unibet

Voi miza tot pe un pariu de durată. Nu văd cum acest meci s-ar putea încheia cu victoria unuia dintre jucători în minimum de seturi. Baena își va juca șansa și cred că lua cel puțin un set. Otte e solid pe propriul serviciu, astfel că nu ar fi exclus seturi cu prelungiri sau tie-break. Mizez pe cel puțin 34 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status