Auger-Aliassime – Nadal, Ponturi Roland Garros – 29-05-2022 

Home » Auger-Aliassime – Nadal, Ponturi Roland Garros – 29-05-2022 

Am ajuns în ziua 8 din Grand Slam-ul Roland Garros, iar astăzi au loc primele partide din optimile de finală ale competiției. Noi vom trece în revistă o parte din meciuri, iar pentru început vom analiza confruntarea dintre canadianul Felix Auger-Aliassime și legendarul jucător spaniol Rafael Nadal. Meciul este al treilea a zilei programat pe arena Philippe Chatrier și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe amănunte despre meciul Auger-Aliassime – Nadal, dar și pariurile pe care le-am găsit,în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Auger-Aliassime – Nadal

Felix Auger-Aliassime: Formă sportiv 

Felix Auger-Aliassime a jucat foarte bine la acest Roland Garros. După un start greoi, cu o victorie extrem de disputată, după ce a revenit de la 0-2 în primul meci, contra unui jucător venit din calificări, Varillas, canadianul s-a dezlănțuit după! 

E drept, adversarii nu au fost cei mai puternici sau mai bine zis, nu s-au ridicat nici pe departe la calibrul următorului adversar. Dar jocul lui Felix a fost la un nivel foarte ridicat și îi oferă încredere înainte de meciul contra lui Nadal. Victorii în minimum de seturi în următoarele două partide pentru canadian. 

A fost un succes categoric în fața lui Carabelli, un alt tenismen venit din calificări și o victorie contra lui Filip Krajinovic, jucător bun pe zgură. Chiar dacă a fost 3-0, victoria a fost una muncită, cu două seturi la tie-break și unul în prelungiri. Dar victoria a fost una meritată, la fel ca și prezența în săptămâna a doua pe zgura pariziană. 

Meciul contra lui Nadal va fi u totul diferit. Disputa se anunță una dificilă, în compania celui mai titrat jucător din istoria competiției. Dar la forma arătată, Aliassime își va juca șansa în fața campionului de la Paris. Nu ar fi exclus să vedem un set la tie-break sau cu prelungiri! 

Rafa Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal a ridicat mult nivelul de joc în ultimele partide. După ce a fost ieșit din formă în primele meciuri pe zgură din acest an, asta și datorită unei pauze, Rafa pare pe drumul cel bun. Nadal nu a reușit să se impună în nici un turneu înainte de startul la Roland Garros. 

Erau semne de întrebare și cu privință la la parcursul de la ediția din acest an de pe zgura pariziană. Dar Nadal s-a ambiționat, a trecut pentru problema medicală din meciul cu Shapovalov de la Roma și ridică ritmul de la meci la meci. Nici un set cedat de campionul spaniol până acum în meciurile disputate. 

Victorii la Thompson, Moutet și Van De Zandschulp, jucători care nu au etalat cel mai slab tenis. Din contră, ultimii doi au jucat la un nivel decent, dar jocul lui Nadal a fost mult superior. Rafa nu a avut nevoie nici măcar de un set cu tie-break sau prelungiri și și-a dominat adversarii. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Meciul cu Aliassime va fi primul test important pentru iberic la ediția din acest an de la Roland Garros. Însă la cum a jucat Rafa până acum și daca va crește și mai mult ritmul, mă aștept ca spaniolul să avanseze în sferturi fără prea mari probleme. 

Meciuri directe Auger-Aliassime – Nadal  

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. Tot pe zgură, acum trei ani, la Madrid, iar Rafa s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Auger-Aliassime – Nadal 

Scor corect 0-3 (victorie 3-0 la seturi Nadal) cota 1.90 Superbet

Cred că meciul va fi controlat de către Nadal. Aliassime e un jucător agresiv, a arătat o formă foarte bună în ultimele partide, dar la acest nivel, va conta mult și experiența. Canadianul va da peste o defensivă de fier a ibericului și multe mingi vor fi returnate. Nadal știe cum să joace raliurile prelungite și mă aștept să puncteze decisiv în momentele cheie. Mizez pe un nou succes în minimum de seturi pentru campionul spaniol! 

VictorIe Nadal la H-(5,5) cota 1,55 Betano

Mizez pe o victorie categorică a campionului spaniol. Nadal a arătat un joc bun în meciurile disputate și cred că va ridica și mai mult nivelul în meciurile următoare. Aliassime a fost și el foarte bun în ultimele partide, dar la acest nivel, vor conta mai multe aspecte. Cred că Rafa are toate armele pentru a ieși din nou învingător în fața canadianului! 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Betano te premiază cu ocazia turneului de la Roland Garros! Deschide cont în perioada 27 mai – 5 iunie, folosește la înregistrare codul RG50, efectuează o depunere de minimum 25 de lei și vei primi un FREE BET în valoare de 50 de lei exclusiv pentru meciurile de la Roland Garros! Nu mai aștepta! Intră în joc și profită de oferta BETANO

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status