Anglia – Ungaria, Ponturi fotbal Liga Națiunilor, 14-06-2022

Home » Anglia – Ungaria, Ponturi fotbal Liga Națiunilor, 14-06-2022

Unul din meciurile interesante de astăzi din Liga Națiunilor e disputa dintre Anglia și Ungaria, din cadrul etapei a patra, a grupei a treia, din League A. Meciul este programat pe Molineux Stadium, din Wolverhampton, cu începere de la ora 21:45. Mai multe detalii de la duelul Anglia – Ungaria, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Anglia – Ungaria

Anglia: Formă echipă 

Anglia va încerca să obțină prima victorie din această ediție a Ligii Națiunilor. Reprezentativa pregătită de Gareth Southgate e ultima în grupă, cu doar două puncte adunate. E drept, distanța față de primul loc e trei puncte.  

Cu un succes în seara asta, Anglia poate urca cel puțin pe locul secund. Iar englezii au de luat o revanșă după eșecul din tur în fața Ungariei. Jocul nu a fost cel mai rău, dar rezultatele nu s-au ridicat deloc la nivelul așteptărilor. 

Southgate a schimbat formula de joc, dar și jucătorii, de la meci la meci, însă lotul este unul numeros, dar și valoros. Evoluția din ultima partidă, cea cu Italia, nu a fost deloc rea. Din contră chiar. Dar eficiența în fața porții a lăsat de dorit.  

A fost 0-0 în reeditarea finalei Campionatului European de anul trecut, dar cu Anglia ratând marile ocazii. Nici cu Germania jocul nu a fost rău, dar contra nemților misiunea a fost mult mai grea, iar punctul câștigat a fost un plus. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Ungaria e important din mai multe puncte de vedere. Englezii nici nu concep să mai rateze victoria, dar partida nu va fi deloc simplă. Cred însă că valoarea naționalei Albionului e mult mai mare, iar de această dată se va vedea și pe teren acest lucru!  

Ungaria: Formă echipă 

Ungaria a fost surpriza plăcută de până acum din această ediție a Ligii Națiunilor. Maghiarii au reușit să se impună în partida tur contra Angliei, a ieșit neînvinsă din disputa cu Germania și a cedat la limită meciul cu Italia. Ungurii sunt pe locul doi în grupă, cu patru puncte acumulate. 

Condusă de tehnicianul italian Marco Rossi, naționala Ungariei a arătat un joc bun în cele trei partide, iar premisele nu sunt decât optimiste. Cu jucători buni în lot, precum Szoboszlai, Orban sau Szalai, Ungaria are forța la ora actuală de a se bate cu multe naționale puternice. 

În acest an, Ungaria a mai pierdut un singur meci, disputa amicală contra Serbiei, scor 0-1, din luna martie. Maghiarii au marcat în fiecare meci și e de aștept ca și în meciul de pe Molineux să înscrie. Dar meciul retur contra Angliei va fi mult mai greu. 

Se anunță o partidă dificilă pentru naționala statului vecin, dar elevii lui Rossi vor încerca să facă un nou meci bun. Cert e că disputa retur contra finalistei Europeanului de anul trecut va fi mult mai grea, dar maghiarii își vor juca șansa. 

Formații probabile Anglia – Ungaria 

  • Anglia: Pope; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Bellingham, Ward-Prowse, Gallagher; Saka, Kane, Sterling
  • Ungaria: Dibusz; Lang, Orban, At. Szalai; L. Nego, Schafer, A. Nagy, Z. Nagy; Sallai, Szoboszlai; Ad. Szalai

Meciuri directe Anglia – Ungaria

Cele două naționale s-au întâlnit recent de trei ori, iar fiecare națională s-a impus o dată, iar un meci s-a încheiat la egalitate

Ponturi pariuri Anglia – Ungaria

1&2-5 (Anglia câștigă, iar în meci se vor marca minimum 2 goluri, maxim 6) cota 1.42 Superbet

Cred că Anglia nu se va mai încurca de această dată. Englezii vor prima victorie din această ediție a Ligii Națiunilor și vor încerca să facă un joc cât mai bun. Maghiarii vor lupta pentru șansa lor, însă voi miza pe succesul trupei lui Southgate și maxim 5 goluri marcate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Anglia – peste 1,5 cota 1,44 Betano

Anglia a marcat doar un gol în cele trei partide, dar poate să își ia revanșa în fața fanilor în seara asta. Cu Kane, Sterling sau Saka în avanpsoturi, naționala lui Southgate poate înscrie fără probleme de mai multe ori în poarta Ungariei.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status