Andorra – Moldova, ponturi Liga Națiunilor, 06-06-2022

Home » Andorra – Moldova, ponturi Liga Națiunilor, 06-06-2022

Luni sunt programate alte meciuri din Liga Națiunilor, iar pentru început trecem în revistă disputa dintre Andorra și Moldova, din cadrul etapei a doua din grupa întâi, League D. Meciul este programat pe Estadi Nacional, din Andorra la Vella, de la ora 21:45. Mai multe detalii de la duelul Andorra – Moldova, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos:

Sari direct la pont >>

Andorra – Moldova

Andorra: Formă echipă 

Andorra e una din naționalele slab cotate din Europa. Naționala micuțului stat a terminat pe penultimul loc ultima campanie, cea de la Campionatul Mondial. Cu 6 puncte acumulate și cu 24 de goluri încasate. Și 8 marcate! Singurele victorii au venit în fața ultimei clasate, San Marino! 

Cea mai drastică înfrângere a fost 0-5 contra Angliei, în partida tur. Nici la retur nu a stat mai bine, însă Andorra a încasat doar 4 goluri! Patru goluri a mai încasat de la Albania și Polonia. Cele două victorii în fața ultimei clasate au fost obținut cu scorurile de 3-0, respectiv 2-0. 

Nici noua aventura în Liga Națiunilor nu a început mai bine. Andorra a pierdut meciul de debut cu Letonia, scor 0-3. În grupă, alături de Letonia, mai fac parte Moldova și Liechtenstein. Chiar și cu aceste naționale, misiunea reprezentativei din Andorra tot va fi dificilă.  

Meciul cu Moldova va fi poate la fel de greu ca precedentul, doar că singurul avantaj acum e cel al terenului propriu. Văd însă un meci pragmatic, fără prea multe reușite și în care reprezentativa gazdă va încerca să iasă cu fruntea sus.  

Moldova: Formă echipă 

Moldova a debuta cu dreptul în noua ediția a Ligii Națiunilor. Moldovenii s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Liechtenstein și vizează acum un nou succes. E drept, într-o grupă slabă spre foarte slabă, Moldova vrea să termine pe primul loc. Și de ce nu, să aspire la promovarea în urna C. 

Până acolo mai e ceva de muncă, iar primordial e meciul din Andorra. Chiar dacă debutul a fost bun, partida contra Andorrei va fi cu siguranță mai complicată decât cea cu Liechtenstein-ul. Până la victoria de pe terenul naționalei micuțului stan, ultimul succes în deplasare a fost în 2018, tot în fieful altei naționale mici, San Marino. 

E clar că Moldova are de muncă până să urce la un nivel mai ridicat și să aspire la rezultate bune, contra altor naționale mai bine cotate. Moldova a avut o serie de nu mai puțin de 7 eșecuri consecutive în preliminariile pentru Campionatul Mondial. 

Moldovenii speră ca măcar în Liga Națiunilor parcursul să fie mai bun. Iar după succesul cu Liechtenstein, vor o nouă victorie. Partida de pe terenul Andorrei nu va fi chiar floare la ureche, dar reprezentativa de peste Prut are speranțe că poate lega două victorii la rând în meciuri oficiale. 

Meciuri directe Andorra – Moldova

În ultimele meciuri directe, cele din campania pentru Euro 2020, cele două naționale și-au împărțit victoriile. Cu același scor, 1-0. 

Ponturi pariuri Andorra – Moldova

X2&0-3 (Moldova nu pierde, iar în meci se vor marca maxim trei goluri) cota 1,45 Superbet

În acest moment, Moldova e naționala mai valoroasă. Dar cu toate astea, moldoveni nu vor avea o misiune ușoară în Andorra. Nu credem însă că naționala de peste Prut va pierde disputa și vom miza pe șansă dublă și maxim trei goluri marcate. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pauza SAU Final 2 (Moldova conduce la pauză sau câștigă) cota 1,73 Fortuna

Cred că Moldova are șanse să se impună în fața Andorrei. E și diferența de valoare la mijloc, dar și forma. Chiar dacă în teren lucrurile vor sta destul de echilibrat, voi miza că naționala Moldovei va conduce la pauză sau se va impune la finalul celor 90 de minute!  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status