Alcaraz – Tiafoe, Ponturi tenis US Open, 10-09-2022 

Home » Alcaraz – Tiafoe, Ponturi tenis US Open, 10-09-2022 

Ziua cu numărul 12 de la US Open programează cele două semifinale de pe tabloul masculin, iar noi venim cu mai multe pronosticuri de la duelul dintre ibericul Carlos Alcaraz Garfia și singurul favorit al gazdelor rămas în competiție, Frances Tiafoe. Meciul este programat ultimul a zilei pe arena Arthur Ashe și va începe sâmbătă dimineața, după ora 02:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Alcaraz – Tiafoe, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Alcaraz – Tiafoe

Carlos Alcaraz: Formă sportiv 

Carlos Alcaraz e din ce în ce mai aproape de primul său titlu de Grand Slam. Și prima poziție în ierarhia mondială. Un succes e echivalent cu o dublă performanță. Deci nu mai încape loc de miza pusă în joc.  

Iar la cum a jucat Carlitos, credem că sunt toate șansele ca spaniolul în vârstă de 19 ani și 4 luni să scrie istorie. Și să devină cel mai tânăr lider mondial din istoria sportului alb. Dar până acolo, mai sunt doi pași. Ultimi doi, cei mai importanți, de altfel. 

După un meci maraton cu Cilic, în optimi, Alcaraz a mai avut parte de un thriller, în sferturi, contra lui Sinner. Meciul contra italianului a durat peste ore, dar tot efortul s-a meritat. Spaniolul e cu doi pași mai aproape de prima sa finală de Grand Slam. 

Rezultatul de la US Open e cel mai bun din carieră, dar spaniolul nu vrea să se oprească aici. Alcaraz e extrem de motivat pentru a bifa o dublă performanță și e gata de un nou meci maraton, dacă e nevoie, contra lui Tiafoe. 

Pariază minim 50 de lei pe evenimentele US Open la cota de minim 1.6 și primești un
free bet de 20 de lei la Winmasters!

Frances Tiafoe: Formă sportiv 

Frances Tiafoe e la cea mai mare performanță din carieră. Americanul și-a depășit best results, sfertul de finală de la Australian Open, din 2019 și devine primul afro american, de la James Blake încoace. 

Frances a avut un an sezon bun, în care s-a apropiat din ce în ce mai mult de potențialul său. Tiafoe era recunoscut pentru talentul său enorm, iar toți specialiștii i-au prevăzut un viitor strălucitor. Doar că până în finalul sezonului trecut, americanul nu reușea să se apropie de potențialul său. 

În drumul spre semifinale, Tiafoe l-a eliminat pe mare campion, Rafa Nadal, dar și alți capi de serie, precum Diego Schwartzman sau Andrey Rublev. Ultima victorie a venit în minimum de seturi, contra rusului, numărul 11 mondial. 

Meciul pentru un loc în marea finală va fi cel mai greu de la acest turneu. Adversarul e cel mai greu rămas în competiție, dar la fel ca și în precedentele partide, Frances își va juca șansa până la capăt. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciuri directe Alcaraz – Tiafoe 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, dar doar un meci a fost oficial. Anul trecut, pe zgura de la Barcelona, când americanul s-a impus în două seturi. 

Ponturi pariuri Alcaraz – Tiafoe 

1 (victorie Alcaraz) cota 1,53 (Superbet)

Suntem de părere că spaniolul își va duce misiunea la bun sfârșit. Ambii jucători au fost la un nivel înalt, dar Alcaraz are forța de a face diferența în momentele cheie. Chiar dacă va avea nevoie din nou de un maraton, noi vom miza pe victoria tânărului spaniol. 

Pariază minim 50 de lei pe evenimentele US Open la cota de minim 1.6 și primești un
free bet de 20 de lei la Winmasters!

Victorie Alcaraz la Handicap -2,5 game-uri cota 1,79 (WinMasters)

Credem că spaniolul are forța să treacă mult mai ușor de meciul din sferturi. După două meciuri maraton, în optimi și sferturi, credem că Alcaraz se va impune mai ușor și va câștiga la cel puțin trei game-uri diferență partida cu Tiafoe. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status