Albot – Mmoh, Ponturi tenis calificări Wimbledon, 22-06-2022 

Home » Albot – Mmoh, Ponturi tenis calificări Wimbledon, 22-06-2022 

Deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu un meciul dintre moldoveanul Radu Albot și americanul Michael Mmoh, din cadrul turului secund al calificărilor de la Wimbledon. Meciul este al doilea a zilei programat pe arena cu numărul patru și va începe după ora 14:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Albot – Mmoh, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Albot – Mmoh

Radu Albot: Formă sportiv 

Radu Albot e un sportiv din Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani, clasat pe locul 115. Jucătorul din țara vecină nu a jucat deloc rău în partidele disputate în acest sezon pe suprafața verde. Și are culoar bun pentru a se califica pe tabloul principal de la Wimbledon. 

Din cele 9 partide jucate pe iarbă, moldoveanul a câștigat 6 dintre ele. Iar eșecurile au venit în fața unor tenismeni de top sau buni pe suprafața verde, precum Humbert sau dublu campion de la Stuttgart și Queen s, Berrettini. 

În primul tur al calificărilor de la Wimbledon, Albot a trecut în minimum de seturi de italianul Roberto Marcora, scor 6-1, 6-4. O victorie facilă, e drept, în fața unui adversar care nu are aproape deloc tangențe cu suprafața verde! 

Partida din runda secundă se anunță ceva mai grea, dar moldoveanul pleacă tot cu prima șansă. Cred însă că Albot va avea de muncă în fața unui adversar care are arme bune pentru suprafața verde. 

Michael Mmoh: Formă sportiv 

Michael Mmoh e un sportiv din Statele Unite, în vârstă de 24 de ani. Talentatul jucător american e foarte slab clasat în acest moment, dar potențialul său e mult mai mare. Din aceeași generație cu Tiafoe, Mmoh nu a reușit să își atingă nici pe departe potențialul. 

Americanul are puține partide disputate pe iarbă în acest sezon. Două mai exact, din care una în primul tur în calificările de la Wimbledon. Mmoh a cedat în meciul de la Ilkley, în fața conaționalului Jack Sock, în minimum de seturi, în partida de debut pe suprafața verde în acest an. 

În turul inaugural al calificărilor de la Wimbledon, americanul a trecut de un jucător care nu joacă decât foarte rar pe iarbă, austriacul Gerald Melzer, scor 6-1, 6-3. O victorie fără prea mult efort, dar una care-i oferă încredere jucătorului din State. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Mult mai grea va fi misiunea din turul doi, dar Mmoh are armele necesare pentru a spera la victorie. Nu ar fi exclusă să vedem un meci cu set decisiv sau mai mult de un set cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Albot – Mmoh 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu trei ani, la Australian Open, iar moldoveanul s-a impus în patru seturi! 

Ponturi pariuri Albot – Mmoh 

Număr game-uri Setul 1 Interval 9-10 cota 1,85 WinMasters

Cred că partida va fi mai disputată decât o arată cotele. Mmoh are mai multe arme ce se pliază bine pe suprafața verde, în special serviciul sau lovitura de dreapta. Albot excelează și el la serviciu, astfel că măcar un set are șanse să se decidă în tie-break sau prelungiri. Mizez pe cel puțin 21 de game-uri disputate! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

1 (victorie Albot) cota 1,50 Superbet

Radu Albot e mult mai adaptat în acest moment jocului pe suprafața verde. Moldoveanul are aproape 10 partide, iar în multe meciuri evoluțiile sale au fost bune spre foarte bune chiar. Nu va fi un meci ușor contra americanului, însă cred că Radu are forța de a se califica în turul trei a calificărilor de la Wimbledon! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status