✅ Cota 2 Superbet – 21 noiembrie 2022

Home » ✅ Cota 2 Superbet – 21 noiembrie 2022

Campionatul Mondial din Qatar ia avânt luni, 22 noiembrie, când avem 3 meciuri din grupele A și B și începem să simțim febra mondialului. Din aceste meciuri, am selectat câteva care le considerăm sigure și care luate împreună alcătuiesc cota 2 Superbet din 21 noiembrie:

  1. Anglia – Iran
  2. SUA – Țara Galilor
Cota 2 Superbet din 21 noiembrie 2022 cu meciuri din Cupa Mondială

Cota 2 Superbet:

Anglia vs. Iran – Rezultat Final 1 (Câștigă Anglia)

Primul meci al selecției noastre are în prim-plan o echipă ce se numără printre favoritele acestui turneu, Anglia, și Iran, o națională ce speră să aibă o prestație bună și să lupte pentru șansa ei de a ajunge în optimile de finală.

Pariază cel puțin 20 de lei pe acest meci la Superbet și primești un free bet de 22 de lei!
Valabil numai pentru meciurile din Mondiale

Anglia a dezamăgit profund în această vară la turneul Nations League, însă dacă suntem într-adevăr onești ca fani ai fotbalului, acel turneu nu este atât de important. Chiar dacă unii își pun unele semne de întrebare ca urmare a prestației slabe din Nations League, să nu uităm că Anglia a ajuns în finala campionatului European de fotbal în anul 2021 și în finala mică a campionatului mndial de fotbal din 2018.

Iran vine în acest meci după câteva meciuri amicale ce au avut rezultate mixte, ultimul meci fiind pierdut de Iran împotriva naționalei Tunisiei.

Cu toate că Iran are câțiva jucători ce evoluează în campionate din Europa precum Liga Portugal, Jupiler Pro League și chiar Bundesliga, Anglia are mult mai mulți jucători valoroși în lot ce evoluează în cele mai mari campionate din Europa, iar de aceea vom miza fără emoții pe victoria Angliei în această partidă.

SUA vs. Țara Galilor – Total Goluri Peste 1.5 (Se marchează cel puțin două goluri în meci)

Al doilea meci propus de noi ce completează cota 2 Superbet pentru ziua de luni vine tot din grupa B a campionatului mondial cu confruntarea dintre SUA și Țara Galilor.

Pariază cel puțin 20 de lei pe acest meci la Superbet și primești un free bet de 22 de lei!
Valabil numai pentru meciurile din Mondiale

SUA pare să aibă speranțe foarte mari de la acest campionat mondial, ținând cont de faptul că are un lot foarte valoros. Foarte mulți jucători din lotul Statelor Unite evoluează în Europa la echipe precum Fulham, Borussia Monchengladbach, Leeds, AC Milan, Juventus și chiar Arsenal și Chelsea.

Țara Galilor se află din nou la un campionat mondial după o pauză de 64 de ani, iar acest lucru este cu adevărat o sărbătoare pentru această nație. Mulți jucători galezi evoluează la cele mai bune campionate din Europa precum Premier League, Serie A și Ligue 1, iar cei mai valoroși jucători sunt Gareth Bale și Aaron Ramsey care fac furori la Los Angeles FC și Nice.

Ținând cont de ofensiva destul de promițătoare a ambelor echipe, vom miza pe un meci deschis în care cel mai probabil ambele echipe vor căuta cu orice preț victoria, iar de aceea vom miza pe faptul că se vor marca cel puțin 2 goluri în acest meci.

 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Recomandăm
Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!